Badminton Platform Midden-Limburg
Voor de nèt wat fanatiekere badmintonner!

De competitie gaat van start!

Tja, na die rare tijd van veel binnen zitten geeft dat wel een beetje het gevoel zoals in deze foto 😉 Wild enthusiast gaan we van start! Komend weekend een uitwedstrijd in Rijen. 20 september de eerste thuiswedstrijd.

Denk u er aan? We spelen onze thuiswedstrijden dit jaar in de Andreashal in Maasbracht, samen met enkele teams van BC de Maasdroppers. Supporteren mag, maar denk aan de coronamaatregelen, en houdt u zich daar s.v.p. ook aan. Dank u wel!

Badminton Nederland denkt dat wij aan teleportatie doen denk ik. Met slechts 2 Limburgse teams in de poule reizen we dit jaar net zo veel als menig ere-divisie team 😉 (Mwah…) We reizen dit seizoen naar:

Rijen
Best
Eindhoven
Gilze
Den Bosch
Geldrop
Landgraaf

Véél succes allemaal, en máák er wat van in de 4e divisie!

Met dank aan onze sponsors:
Regiobank Grispen – Küppers
Simply-Sign – Belettering, textielbedrukking, glasstraalwerk
BC de Maasdroppers

Interesse in sponsoring? Vraag naar de mogelijkheden via "Contact". Een donatie mag natuurlijk altijd!

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Nieuws van badmintonline.nl

Blog Archief

Powered by Wordpress. Redesign Theme by RT